Køb og salg af minibusser

Siden 2017, har vi hos DBR forhandlet minibusser i Danmark. Vi køber og sælger alle mærker, lige fra handicapkøretøjer, taxibusser, mini-busser med lift og mere. Ønsker du at sælge din minibus, så kontakt os, så giver vi et tilbud på den!


Ønsker du at sælge din minibus?

Hos DBR forhandler vi minbusser i Danmark og vi er engageret i at levere kvalitets minibusser. Vores kundeservice har gjort os til en pålidelig og betroet partner inden for busbranchen. Vores sortiment af minibusser inkluderer både nye og brugte køretøjer, så vi kan imødekomme ethvert budget og behov.Minibus til den store familie

Vi både køber og sælger til private med behov for ekstra plads til familien. Det er især minibusser med 6-8 mand som er populære her. 
Handicap minibus med lift

Handicap minibusser med lift er også en mulighed. Vi kan desuden sikre at hele bilen er vedligeholdt, via vores værkstedInstitutioner og afdelinger

Vi leverer også mange busser til institutioner og afdelinger i hele landet. Vi kan lave special funktioner til busserne, samt fortage servicecheck på din minibus.

Mercedes minibus - VBI og AutoA

Hvem køber minibusser hos os?

Vi har et stor kundekreds, der inkluderer forskellige institutioner som ældrecentre, skoler, kommuner samt private husstande, der har behov for handicapbiler eller minibusser. Derudover har vi et betydeligt antal taxavognmænd, som også er faste kunder.

Før du køber en minibus bør du overveje

Formål/behov: Identificer dit primære formål med minibussen. Skal den bruges til persontransport, som skolebus, erhvervskøretøj eller måske flere dele? Overvej derfor hvor mange passagerer du skal transportere regelmæssigt, og om du har brug for ekstra plads til bagage eller udstyr.

Mærke og model: Forsøg at undersøge forskellige minibusmærker og modeller for at finde en, der passer til dine behov. Overvej pålideligheden og omdømme for det valgte mærke. Her kan vi være en stor hjælp til at guide dig i den rigtige retning.

Brændstof og økonomi: Overvej brændstof-økonomien, især hvis du planlægger at bruge minibussen regelmæssigt. Valg af brændstof (benzin, diesel, el osv.) kan virkelig påvirke dine driftsomkostninger. Vi ser stor popularitet i el-minibusser.

Vedligeholdelse: Når du handler ved os, behøver du ikke selve undersøge vedligeholdelse af vognen. Vi er autoriserede busværksted, så vi vil automatisk lave en grundig service på alle minibusser som vi forhandler. Hvad bør du vide

Populære mærker af minibusser

Minibusser kommer i et kæmpe udvalg, men dog er der visse modeller som går igen. Det skyldes bl.a. høj kvalitet, driftomkostninger og sikkerhed. Nogle af de minibusser vi har gode erfaring med er: Ford Tourneo Custom, Opel Vivaro, Peugeot Expert Traveller, Vw Caravelle og VW Multivan!

Kørekort og regler til minibus

Du må køre minibus med et normalt B-kørekort så længe der er mindre end 9 pladser og køretøjet vejer mindre end 3500kg. De 9 personer er med chaufføren selv.  Hvis der er tale om en minibus som er større end disse krav, så skal du som minimum have et C1-kørekort, og her må køretøjet maks veje 7500 kg.


Hvad koster en Minibus?

Nye minibusser

Prisen på en ny minibus i Danmark kan variere voldsomt afhængigt af mærke, model og udstyr. Man kan forvente at skulle betale et sted mellem 350.000 kroner og flere millioner kroner, alt efter hvad du leder efter.

Det er også vigtigt at huske, at priserne på busser kan ændre sig over tid på grund af forskellige faktorer som forhandler og afgifter. Hvis du er på et stramt budget, kan det være en god idé at se på brugte minibusser, da de ofte er i god stand og billigere end helt nye.

Brugte minibusser

Prisen på en brugt minibus i Danmark kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder alder, mærke, model, kilometerstand, tilstand og udstyr. For at give dig en generel idé kan prisen på en brugt minibus typisk starte fra omkring 50.000 kroner for ældre modeller eller dem med høj kilometerstand til flere millioner alt efter stand, kilometer og ekstra udstyr. Dog koster mange af vores busser et sted mellem 80.000 - 600.000 kr.-

Priserne stiger derefter gradvist med bilens alder, stand og udstyr. For nyere og mere velholdte brugte minibusser af høj kvalitet kan priserne nemt nå op i flere hundrede tusinde kroner eller mere, især hvis det er store og veludstyrede minibusser.

Over 100 minibusser købt, serviceret og solgt

Vores Minibusser er brugt af kommuner, offentlige institutioner, private og virksomheder i hele Danmark. Det gør hverdagen lettere for tusindevis af danskere. Derfor er vi stolte af at servicere og leverer mere end 100 minibusser i Danmark.

Minibussernes alsidighed og mulighed til at transportere flere passagerer gør dem til en praktisk løsning i mange situationer som ændre mange folks liv. Det er bestemt noget at være stolt af, da de bidrager til mobilitet og tilgængelighed i det danske samfund,

Minibusser og VBI

Minibus service

Vi er eksperter i alle slags busser

Hos DBR er vi eksperter inden for reparation, service og ikke mindst vedligeholdelse af busser og minibusser. Vi har mange års erfaring bag os og dermed eksperter på området. Det kan gøre dig tryk nok du handler busser igennem os. Om det er store busser, eller minibusser så køber du en bus i tip top form. Sælger du en minibus til os, så ser vi den igennem og giver naturligvis en fair pris for den. 

Vores team kan nemlig sikre at minibussen bliver så godt som ny, og dermed kan vi ofte give dig en god pris for din minibus da vi selv kan reparerer den. Uanset om du er på markedet for at købe, sælge eller har nogle spørgsmål, så kan du altid tage en snak med os!

DBR - Minibusløsninger

Hos Dansk Bus Renovering i Tjørring får du ikke kun en minibus – du får en pålidelig partner i busserviceløsninger. Med vores ekspertise og omfattende service sikrer vi, at din minibus lever op til dine forventninger og behov, uanset om det er køb, reparation eller salg.

Udover at tilbyde alt til din minibus, er det værd at vide, at vi her hos Dansk Bus Renovering i Tjørring er kendt for vores kvalitet og pålidelighed. Vi skræddersyr løsninger til dig og er altid klar til at hjælpe dig med din minibus.


Kontakt os her