Om Dansk Bus Renovering

Busværksted, Salg af brugte busser & minibusser i Tørring


Dansk bus renovering værksted

Hvem er vi?

Dansk Bus Reparation er en virksomhed som sætter dine behov i centrum. Vi laver alt i reparationer, service og ombygning af busser..

Vi bestræber os hver dag efter, at vi skal være bedre end vi var igår – dette er med til, at gøre os til en kvalitetsorienteret virksomhed, som er blandt de bedste i branchen.

Du kan forvente høj service fra alle vores dygtige og veluddannede medarbejdere, samt en kvalitetsorienteret troværdig partner, som vil opbygge professionelle og langvarige relationer.

Vores medarbejdere

Simon Würtz

Direktør

Kasper Nielsen

Direktør


Rasmus Rosenberg

Værkfører/Teknisk support

Ricky Holm Hansen

Mekaniker

Ejnar Sandal

Mekaniker / Pladesmed

Karsten Jensen

Mekaniker / Tekniker

Erik Würtz

Økonomi

Oscar

Lærling/Busmekaniker

Ricco Andersen

Smed

"Når kvaliteten vejer mest"

Det er mottoet, som vi lever efter i Dansk Bus Reparation

Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at lave de ting, der er aftalt – og vi afleverer selvfølgelig til den tid og pris, der er aftalt.

Vores certificeringer

Hos DBR er vi ISO 14001 og ISO 45001 certificeret, som er standarder for miljøstyring og arbejdsmiljøstyring. Som autoriseret værksted viser vi at tage ansvar for miljøet og medarbejderne ved at overholde disse standarder. ISO 14001 opnås ved at finde og reducerer vores miljø påvirkning, samt ISO 45001 kræver, at vi proaktivt finder og mindsker risici på arbejdspladsen. Kort fortalt betyder det vi har mulighed for at levere kvalitetsservice på en bæredygtig og ansvarlig måde.

Kontakt os for at høre mere