Komplet Bus service og renovering

Vi er ikke et mærkeværksted og laver alle slags busser, lige fra El-busser, mini-busser, og special opbyggede busser.

Service og syn af busser

Det er vigtigt at få regelmæssig service på sin bus og sikre sig mod driftsstop. Vi hjælper med årligt eftersyn og service, så du kommer til at køre sikkert gennem synshallen. Når der skal udføres lovpligtig eftersyn på bussen, eller opleves der udfordringer med fartmåleren, udføres det i samme omgang. Vi fixer det hele på engang og gør det til en konkurrencedygtig pris! Vi tilbyder endda at hente/bringe jeres køretøj, og kan i også tilbyde jer en lånebus i mellemtiden.

Skadesservice

Skulle uheldet være ude, så er vi klar til at hjælpe jer! Hos DBR er vi eksperter i at reparere alle former for trafikskader på store køretøjer. Vi tilbyder vores hjælp til alle trin i hele skadesprocessen: Bugsering til værkstedet, løbende tæt kontakt med taksator, bestilling af alle kvalitets reservedele, opretning, lakering, rengøring og aflevering. Alt sammen med løbende kontakt til jer som kunde, som dermed kan koncentrere sig om at drive sin virksomhed videre, mens vi sørger for, at bussen bliver i stand til at køre igen!

Reparation af bus

Vi er et uafhængigt værksted der ikke er låst til et specifikt busmærke, hvilket betyder, at alle mærker og modeller er velkomne. En bus er et meget kompliceret køretøj, hvor der kan opstå fejl på bl.a. motorstyring, gearkasse, ABS/ESP, el- og luftsystemer. Her hos DBR har vi de rette specialister og værktøj til at kunne bistå med fejlsøgning og reparation. Ring til os for service og support – vi deler gerne ud af vores viden og erfaring. 

Olieskift er vigtigt for busser

I løbet af tiden kan olien i busser blive forurenet med støv og andet skidt. Dette kan påvirke oliens evne til at smøre motoren ordentligt og kan desværre føre til overophedning, skader på motoren og endda motorfejl. Det kan blive rigtigt dyrt, derfor er det vigtigt at udskifte olien regelmæssigt for at opretholde motorens ydeevne og forhindre skader på motoren.

Hos DBR anbefaler vi at skifte olie hver 20.000-40.000 kilometer eller hver 10-16 måned afhængigt af kørselsforholdene og køretøjets alder og model. Ved at overholde disse anbefalinger kan man forhindre potentielle motorproblemer og sikre, at køretøjet er pålideligt og i god stand i lang tid.

Hvorfor udføre eftersyn på busser?

En af de vigtigste grunde til at udføre eftersyn på busser er at sikre, at de er sikre og pålidelige at køre i. Eftersyn kan identificere og løse eventuelle problemer med bussens mekanik, bremser, dæk, lys og andre ting, som kan påvirke sikkerheden.

Når der udføres regelmæssigt eftersyn, så oplever vi at det kan hjælpe med at identificere og forbygge andre drift problemer, før de bliver større og dyre at reparere. Det vil derfor hjælpe med at forlænge bussens levetid og ofte reducerer brændstof og driftsudgifter.

Reparation af busskader

Vores mekanikere og teknikere er specialiserede i at reparere alle typer bus skader og vi er i stand til at håndtere alt fra mindre reparationer til større skader på mange slags busser. Vores busværksted er fuldt udstyret med værktøj og udstyr for at sikre, at vi kan reparere dine busser hurtigt og effektivt.

Vi kan tilbyde en professionel og pålidelig service af din bus, og vores erfarne team er altid tilgængelig for at reparere din bus. Kontakt os i dag for mere information om vores service og hvordan vi kan hjælpe med at holde dine busser i topform.

Elbusser og certificering

Som en af Danmarks eneste busværksteder kan vi tilbyde reparationer på elbusser. Vores autorisation betyder, at vi har modtaget træning og certificering fra producenterne af elbusser og andre autoriteter, da der stilles strikse krav til håndteringen af højspændingsstrøm. Vi har derfor specialuddannet mekanikere og teknikere, der har ekspertise og erfaring, som kræves ved reparation af Elbusser i Danmark.

Som autoriseret værksted har vi adgang til moderne værktøj og reservedele, der kræves for at udføre reparationer på elbusser på en måde, der overholder producentens standarder og krav. Vores autorisation giver dig som kunde sikkerhed for, at din elbus er i gode hænder, når den skal repareres  hos DBR.

Kontakt os her